Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 50 m² bez realitkyPoštovní, Černošice - Černošice, Středočeský kraj

Určeno ke spolubydlení
Poštovní, Černošice - Černošice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Jsme pár bydlící v pronájmu ve vile v Černošicích a hledáme další spolubydlící - jednotlivce či pár, komu bychom přenechali dva pokoje s terasou (v případě jednotlivce) či tři pokoje s terasou (v případě páru) ve vrchním patře této vily.

Předem Černošice jsou VIP adresa s výbornou dopravní dostupností do Prahy (15 minut vlakem na Smíchov) s nezaměnitelným okolím (lesy patřící do CHKO český kras, řeka Berounka, pěšky se dá dojít i na Karlštejn). Vlaky do Prahy jezdí ráno co 10 minut, odpoledne 3 x do hodiny zase zpět. Denně zde ráno dojíždí do práce velká část Černošic, tak je dopravní spojení opravdu časté a spolehlivé. Na nádraží se dostanete za 10 minut pěšky. Vila se nachází ve velmi klidné vilové čtvrti.

K pronájmu nabízíme dva neprůchozí pokoje a jeden průchozí, ze kterého se dostanete na terasu (celková rozloha cca 80 m2). Cena včetně energií a všech poplatků – 10000 Kc (2 pokoje), 13000 (3 pokoje). Dále je na patře koupelna (společná)a WC. Dole je potom společná kuchyň (plně vybavená, lednička, sporák), další WC a jeden velký pokoj, který obýváme my (pár, 28 a 40, pracující). K dispozici je také vyhřívaná garáž.

Mohu potvrdit, že jsem nikdy nelitovala rozhodnutí jít bydlet mimo Prahu, protože tato lokalita nabízí mnohem více možností aktivního vyžití (cyklistika, výlety, je zde i zimní stadion – cca 5 minut od vily a hned vedle něj známý klub Kino), s Prahou na dosah. Vila je ale pro dva zatím moc velká, tomu odpovídá i nájem, proto jsme se rozhodli někoho k sobě vzít. Rádi se seznámíme s komunikativními lidmi, ale i ten, kdo chce mít svůj klid zde nalezne své místo.

Prosím prohlédněte si fotky – vybavení pokojů je částečně ještě naše (to si přestěhujeme), částečně vybavené již dříve majitelem.

Neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle: 602800440 nebo emailu: KramnaLenka@seznam.cz.

Anglicky mluvící cizinci vítáni.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Lenka & Jan

We’re couple having a summer villa rented and we’d like to rent two - three rooms and a terrace on an upper part of the villa (cca 50 - 80m2). This house in located in Černošice, the VIP address with a beautifull surroundings (woods of český kras, Berounka river) and great possibilities of getting to Prague (morning trains leaving every 10 minutes, 15 minutes to the Smíchov railway station).

All rooms are sunny - one is transit room, which leads to the terrace and another room. There is a bathroom (shared) and WC on the upper floor. On the ground floor there is a shared kitchen, WC and one big room occupied by us (working couple, 28 and 40). There is a fridge and all the facilities you need for living (heated garage).

Please feel free to look at the pictures, just remember that some of the equipment is ours and we’ll move it.

Price is 10000 Kc for two rooms and 13000 Kc for three rooms including all fees (water, elektricity, gas), which is a great price for living here.

Please contact me on my cell phone: 602800440 or email me: KramnaLenka@seznam.cz.

I’m looking forward to hear from you

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209569
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.