Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 63 m² bez realitkyMarie Majerové, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký kraj

Marie Majerové, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký krajVybaveno
Cena850 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 605 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám slunný byt 3+1 v osobním vlastnictví ve zvýšeném přízemí v ulici Marie Majerové v Litoměřicích. Byt se nachází v nízkopodlažním panelovém domě, je v původním stavu, má ale nová plastová okna, velký balkón, který je situován na jih s volným výhledem na Radobýl. Byt je velmi světlý a teplý, proto je nízká spotřeba energie na topení. Součástí bytu je prostorná komora na chodbě u bytu, sklep a zabezpečená kolárna a kočárkárna. Dům je po rekonstrukci, má plastová okna a plastové vstupní dveře, nové stoupačky teplé a studené vody, kanalizace a plynu. V těsné blízkosti se nachází dvě základní školy, mateřské školy, supermarket, autobusová zastávka MHD, lékárny, pošta, bankomat. Volná příroda v dosahu 5 minut chůze (údolí Pokratického potoka s přírodní rezervací Bílé Stráně).

Ve fondu oprav je vysoká částka, plánuje je nová valbová střecha. Bydlí zde velmi slušní lidé, většinou majitele bytu. Dům je absolutně klidný. Cenová představa 850.000 korun (všechně všech ostatních poplatku). Nepřeji si kontakt realitních kanceláří. Kontakt:Mobil:725288830, nebo 00498131666959

email:ivoglova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209922
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha63
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.