Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyMasarykova, Brno - Chrlice, Jihomoravský kraj

Masarykova, Brno - Chrlice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné9 800 Kč


Nabízím pronájem bytu v Modřicích, okr. Brno-venkov. Jedná se o novostavbu bytu 2+kk (kolaudace 6/2009). Autobusová zastávka MHD před bytovým domem (15 min do centra). Byt se nachází v klidném prostředí na okraji obce na ul. Masarykova, v novém a moderním bytovém komplexu se spoustou zeleně a parkem (http://www.sceptrum.cz/main.asp?catid=3).

Celková plocha bytu je 52,83 m², pokoje 19,25 a 13,86 m², komora 2,75 m², předsíň 10,52 m², koupelna společně s WC 6,45 m² a balkon 3,82 m². Je umístěn ve 2. NP/4. NP cihlového domu s výtahem. Byt je nezařízený – pouze nová kuchyňská linka, sporák a lednice. Pokoje se samostatnými vstupy. Centrální topení a ohřev vody se samostatnými měřiči spotřeby. Parkování před domem.

Max. pro 2 osoby s dítětem, nekuřáci, zvířata po vzájemné dohodě. Vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů. Volný od 08/2009. Podnájemní smlouva na dobu neurčitou s dvouměsíční výpovědní lhůtou z obou stran.

Modřice mají vysokou občanskou vybavenost (škola, školka, obchody, úřady, sportovní zařízení a lékařská péče) a prakticky navazuje na město Brno, se kterým je propojena tramvajovou a autobusovou MHD a železniční zastávkou. Na okraji obce je dálniční uzel a velká nákupní centra (cca 5 min. Olympia).

K nastěhování: 01/08/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21038
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha55
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.