Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 64 m² bez realitkyTřešňová, Lysá nad Labem - Lysá nad Labem, Středočeský kraj

Třešňová, Lysá nad Labem - Lysá nad Labem, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Byt se nachází v 1.patře cihlového dvoupatrového domu s 12 byty. V domě bydlí jen vlastníci bytů. Dům je postaven z voštinových cihel a proto se v bytě dobře bydlí v teplém létě i za zimy. Energetická náročnost budovy D. V každém z dvou vchodů je jen 6 bytů, dům je na klidném místě, 100 m od školy a zámeckého parku. Blízko jsou sportovní zařízení, zdravotnická zařízení, dětské hřiště a okolo je dostatek parkovacích míst a zelených ploch se vzrostlými stromy. Další občanská vybavenost jako třeba obecní úřad, knihovna, další obchody je soustředěná okolo 300 m vzdálených náměstí. Školka je 400 m vzdálená. V případě zájmu možno užívat připojení k internetu přes optický kabel 100 Mb/s (360 Kč za měsíc). Do každé místnosti je samostatný vstup z chodby. Mimo WC jsou v každé místnosti okna. Na fotografiích je vidět současné vybavení bytu. Koupelna je dostatečné veliká pro všechno potřebné vybavení. Je vybavená elektrickým bojlerem, v případě potřeby bude doplněna nová pračka LG. K bytu navíc náleží 3 sklepy o celkové ploše 10,5 m čtverečních a lodžie o ploše 2 m čtvereční. V kuchyni je kuchyňská linka s novým sklokeramickým sporákem, novou lednicí Bosch, novým stolem, třemi židlemi a novou tichou nerez digestoří, v obýváku je obývací stěna, koberec, stolek a dvě křesla, vybavení dětského pokoje je úplné včetně jednoho lůžka. V případě potřeby budou do ložnice doplněny dvě válendy. Byt pronajmu jen nekuřákům bez domácích zvířat, tedy psů nebo koček.

Z uvedených 3100 Kč měsíčně za služby je 2500 Kč za elektřinu na vytápění, ohřev teplé vody a ostatní spotřebu elektřiny v bytě. Zbytek je vodné a stočné za spotřebu vody, osvětlení společných prostor,správa domu.

Dobré vlakové spojení na Prahu, ráno a večer každou hodinu 3 osobní vlaky a jeden rychlík zařazený do PID. První vlak do Prahy odjíždí ve 4:19 hod., poslední vlak odjíždí z Prahy do Lysé n. Labem v 0:26 hod. K cestě na nádraží je možné využít autobusy PID, zastávka je vzdálená 200 m. Byt je volný k dlouhodobému pronájmu i kratšímu pronájmu, například po dobu mateřské dovolené. Prohlídka bytu je možná po domluvě o víkendu, přes týden pouze po 19 hodině. V odpovědi navrhněte termín prohlídky, uveďte počet dospělých a dětí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu210997
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.