Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 2690 m² bez realitkyValtice - Úvaly u Valtic, Jihomoravský kraj

Valtice - Úvaly u Valtic, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o nadstandartní samostatně stojící dům 4+1 a dům 4+1, které spojuje uzavřený útulný dvůr s podloubím. Původní stavení se dvěma místnosti prošlo rozsáhlou a zdařilou rekonstrukcí – 80 % je novostavba.

Dům postavený ve venkovském stylu se nachází v malé vesničce Úvaly u Valtic, která leží v malebném údolí mezi vinohrady. Městečko Valtice je vzdáleno 5 km a je zde veškerá občanská vybavenost.

Dům nabízí různé možnosti využití například dvojgenerační bydlení, podnikání nebo poskytování ubytovacích služeb.

Velký slunný,oplocený částečně svažitý pozemek nyní spásají ovce, možnost pěstování vinné révy. Je zde vlastní vydatná studna i obecní vodovod, odpady jsou svedeny do prostorného septiku.

K domu dále patři velký klenutý sklep, jednoduchý zahradní domek, dvojgaráž s vraty na dál.ovládání s dílnou a kotelnou, dřevník, nová stodola s krytým stáním pro tři auta a další parkovací místa na pozemku.

Krytý bazén se saunou a letní kuchyně.

Při stavbě i vybavení domů bylo používáno přírodních kvalitních materiálů. Topení v mědi, voda v plastu, dešťové svody v mědi, všude nové krovy a betonová střešní krytina.

Přední dům je zateplený, má dřevěná borová termookna, dveře i zárubně v masivu, dubové schodiště, krásný trámový dřevěný strop v celém přízemí, v patře stropy z palubek. V přízemí sprcha a oddělená toaleta, v patře koupelna s vanou a toaletou. Přízemí je opatřeno podlahovým topením pod světlou dlažbou, v patře jsou parkety. Centrálně postavená kachlová kamna s přikládáním dřeva z chodby zajišťují teplo v přechodném období. Dále ústřední topení na pevná paliva nebo el.kotel. Přímotopy v kuchyni a pokoji, snížená el.sazba.

V přízemí komora s dom.vodárnou a dvojplášťovým bojlerem, který se může v zimě přepnout na vyhřívání z kotle. Do chodby ze dvora vedou dveře také z garáže. Rustikální kuchyně s jídelním koutem je vybavena spotřebiči Miele. V patře je společenská místnost, malá ložnička, která by mohla sloužit i jako malá kuchyňka nebo šatna, ložnice a zasklená lodžie, do které je po vysouvacích schůdkách vstup také z letní kuchyně ve dvoře. Půda slouží jako úložný prostor pro sezonní věci.

Druhý dům byl využívání spíše pro přechodné ubytování hostů. Všude je dlažba, dole oddělené WC a sprcha s umyvadlem, nahoře WC s umyvadlem. V přízemí společenská místnost se vstupem k bazénu, vstupem do sklepa a schodištěm do patra. Krbová kamna na dřevo. Kuchyně s elektrickým boilerem, malou linkou s dřezem a lednicí a jídelním stolem.

V patře jsou 3 podkrovní místnosti, z nichž dvě jsou kompletně vybavené jako ložnice, třetí jako obýv.pokoj. Topení v patře je plánováno třemi akumulačními el.kamny, zatím byla v provozu jen jedna. Vzhledem k jižnímu sklonu střechy je možné zvažovat využítí solární energie. Nad bazénem je hala s přední frontou z francouzských oken, které je možno všechna otevřít a spojit tak bazén s dvorem. Střecha bazénu je částečně prosklená umělým sklem, v rohu haly je sauna a technická šachta s filtrační jednotkou.

V blízkosti není žádný průmysl. Nezáplavová zóna. Vzdálenost do Brna 60 km, do Vídně 70 km, k dálnici Brno – Bratislava 12 minut. Vesnice leží v Lednicko-valtickém areálu, vyhledávaném turisty nejen pro mnoho památek, ale i pro kulturu vína a prochází zde i cyklistická stezka.

Důvodem prodeje jsou rodinné důvody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211536
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha2 690
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.