Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyVaršavská, Praha - Vinohrady

Varšavská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Prosím, omluvte chyby v České popisu - jsem použil počítačový překladač! ;) (Pokud můžete pochopit, viz anglické popisky níže)

Okouzlující Vinohrady Byt se spoustou charakteru.

Jsme britská / americká pár stěhování z Prahy a necháváme naše okouzlující malý byt ve velmi krásné části Vinohrad, v blízkosti Náměstí Míru.

Byt má francouzský balkon v obývacím pokoji, mořené dřevo podlahy, a vysokými stropy.Byt byl zrekonstruován pro nás pár let zpátky, na velmi vysoké úrovni, s designovými příslušenství a kování. To má jednu ložnici, obývací pokoj / jídelna, kuchyňský kout, vlastní koupelna, skladovací prostory, prádelna a skříň.Nákres byl navržený britským architektem a ploché cítí překvapivě lehký a prostorný pro jeho velikost (38 m). Je je vkusně zařízen a má dobré připojení k internetu. Vhodné pro profesionální pár nebo jednu osobu. K dispozici od 1. října 2012.

Byt se nachází v jedné z nejžádanějších a klidné části Prahy 2, Vinohrady. V blízkosti Náměstí Míru s dobrým dopravním spojením. Je v klidné ulici v blízkosti vynikající kaváren a restaurací. Skutečně, skvělé místo k životu.

Prosím být v kontaktu prostřednictvím e-mailu, pokud máte zájem přijet a podívat se.

Charming Vinohrady Apartment with lots of character.

We are a British/American couple moving out of Prague and are letting our charming little flat in a very lovely part of Vinohrady, near Namesti Miru.

The flat has a French balcony in the living room, stained wood floors, and high ceilings. The flat was renovated for us a couple of years back to a very high standard with designer fixtures and fittings. It has one bedroom, a living/dining room, kitchen nook, ensuite bathroom, storage area, and laundry cupboard. The layout was designed by a British architect and the flat feels surprisingly light and spacious for its size (38m). It is is tastefully furnished and has a good internet connection. Suitable for a professional couple or a single person. Available from October 1st, 2012.

The flat is located in one of the most desirable and tranquil parts of Prague 2, Vinohrady. Close to Namesti Miru with good transport connections. It is in a quiet street near to excellent cafes and restaurants. Truly, a great place to live.

Please be in touch via email if you would be interested to come and take a look.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211590
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha38
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.