Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 500 m² bez realitkyPoteč - Poteč, Zlínský kraj

Poteč - Poteč, Zlínský kraj
Cena2 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 451 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům samotný stojí na velkém pozemku (1054 m2), který je ze strany do ulice upraven k pohodlnému parkování, vjezd do dvougaráže plus zastřešené parkovací místo. Za domem je ovocný sad a klidné patio se zabudovaným bazénem.

Dům má celkem tři nadzemní podlaží plus suterén. Do přízemí domu se vstupuje velkou halou s krbem z niž lze vejít do obytné části domu schodištěm, nebo do přilehlé prádelny a garáže, či dílny. První patro zabírá z větší míry obývací pokoj a kuchyně propojená s obývacím pokojem dvoukřídlými posuvnými dveřmi. Do kuchyně lze vystoupat také přímo ze zahrady po schodišti s malým balkónem. V tomto podlaží je dále jedna ložnice svlastním balkónem a následně pracovna a největší koupelna v domě. Třetí podlaží je tvořeno třemi ložnicemi, malou koupelnou a šatnou.

Dům je koulaudován jako rodinný, lze jej však velice snadno, bez zásadních stavebních úprav využít k podnikání, či jej kolaoudovat nově jako pension - případná lokalita k agro, či outdoorové a adrenalinové turistice. Region Valašska a speciálně Bílých Karpat nabízí divokou a krásnou přírodu a vstřícné sousedy. Dům lze vytápět plynem, či kotlem na dřevo i tuhými palivy. Nabízíme boudu pro pejska, zahradní domek na nářadí. Kolem domu je bujná vegetace.

Volejte, piště, kdykoliv.

Při rychlém jednání sleva.

aktuální email: jurica.milan@email.cz

The house itself is situated a large plot (1054 m2), which is the side of the street adapted for convenient parking, driveway to the double garage plus covered parking space. Behind the house is an orchard and a quiet patio with built-in pool.

The house has three floors plus basement. To the ground floor of the house you enter a large hall with a fireplace, from which you can enter the living area of the house staircase, or into an adjacent laundry room and workshop. Occupies the first floor of a greater degree of living room and kitchen combined with the ob. room wing sliding door. The kitchen can also climb directly up the stairs from the garden with a small balcony. On this floor is also one bedroom svlastním balcony and then study and the largest bathroom in the house. The third floor consists of three bedrooms, a small bathroom and cloakroom.

The house is koulaudován as a family, but it can very easily, without major structural modifications to use for business, or as it kolaoudovat new pension - any location to agro, and outdoor and extreme tourism. Walachia region, and especially the White Carpathians offers wild and beautiful nature and friendly neighbors.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu211959
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha500
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.