Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyObránců míru, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Obránců míru, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajVybaveno
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 937 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velmi příjemný, prosluněný, byt 2+1 s lodžií vhodný k užívání bez nutnosti sebemenší rekonstrukce. V ceně nemovitosti je i vybrané zařízení a spotřebiče! 50 m2 +cca 3,5m2 lodžie +cca 2,5m2 sklep.

Dispozice bytu nabízí pohodové, rodinné bydlení. Za vstupními dveřmi je chodba, ze které vedou dveře do obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, na samostatné WC a do koupelny. Pokoje jsou neprůchozí. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, při které byly instalovány sádrokartonové podhledy, vyštukovány stěny, renovovány parkety (obývací pokoj + ložnice), položena plovoucí podlaha v kuchyni, instalována nová kuchyňská linka zn.IKEA, položena dlažba v koupelně a na WC, provedeny nové rozvody vody a odpadů (plast) + elektro (měď) v jádře a v kuchyni, instalována nová sanita, jádro renovováno deskami Abitibi, atd... Z obývacího pokoje je vstup na jižně orientovanou lodžii, nabízející příjemné posezení s výhledem do zeleně. Byt je vytápěn dálkovým ústředním topením s měřiči. Kuchyňský sporák je plynový. Do bytu je zavedena přípojka UPC, internet však možno přijímat i přes wi-fi AP operátora KLFree. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu.

Panelový dům se nachází nedaleko výpadovky na Prahu. Dům je po rekonstrukci (zateplení fasád, oprava střechy a lodžií, stoupačky v plastu) a jako jeden z mála není zadlužen. Z uvedeného vyplývají nízké měsíční poplatky – celkové měsíční inkaso činí necelé 3.000,-Kč (=všechny náklady na bydlení vč.vody, tepla a elektrické energie!). V domě je výtah. Jedná se o velice klidný a tichý dům. Veškerá široká občanská vybavenost je v těsné blízkosti domu (školy, školky, lékaři, supermarket Albert, atd.). Výborná dopravní obslužnost - zastávka autobusu Pražská křiž. do 2 minut chůze. Tato nemovitost je výbornou příležitostí pro mladý pár, který hledá útulné bydlení bez nutnosti dalších investic do rekonstrukce. Doporučuji osobní prohlídku.

Byt je právně čistý = na bytu nevázne ani zástavní právo z titulu hypotečního úvěru, ani exekuce, ani jiná právní „závada“ či komplikace. V ceně nemovitosti možno lednice, pračka, TV, sporák a vybraný nábytek. Jsem majitel bytu = přímý prodejce. V případě zájmu mailujte, volejte, nebo zašlete sms, rád Vám zavolám zpět. RK nevolat!!!

K nastěhování po dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212635
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.