Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu Garsoniéra • 290 m² bez realitky46433, Libhošť - Libhošť, Moravskoslezský kraj

46433, Libhošť - Libhošť, Moravskoslezský kraj
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům prošel kompletní a citlivou renovací 80 let starého vesnického stavení. Exkluzivní klidné prostředí dodává domu na hodnotě. Tato oblast je známá pro svůj klid a rychlý dosah jak do Okresního města Nový Jičín (vzdálenost 6 km) tak i na Frýdek Místek (vzdálenost 17km)

Přízemí domu s skládá ze dvoudílné garáže a technické místnosti, která je dostatečně velká pro vytvoření druhého vchodu do podkroví. Podlahy v přízemí jsou udělány velmi odborně. Je zde 1m do hloubky udělaná drenáž, betonová vana, 10polistiren + nivelační hmota. Podlaha se může zdát jako betonová ale je připravená k položení koberců a nebo plovoucích podlah. V přízemí se nacházejí dva pokoje, vstupní chodba se schodištěm, a vstupem do velké kuchyně. Kuchyň je plně připravena s novými rozvody a vývody. Koupelna má zabudované vlastní topení v podlaze i s ventilem.

Komíny jsou vyvločkované a připravené na použití - možnosti krbu. V domě je udělaná kompletně nová voda, odpady navedené na obecní kanalizaci. Okna jsou v plastu a dům je zateplen 10 cm polystyrenem.

Podkroví domu je udělané taktéž celé nanovo. Modřínové trámy jsou nastříkané a ochráněné proti broučkům. Podlahy v podkroví jsou zvednuté a je mezi nimi prostor. Jsou zde udělány kompletní odpady elektrika i voda. Na střeše je nová krytina se zárukou 30 let.

Na rozlehlé zahradě kolem domu je i vlastní studna . Po technické stránce je tenhle dům plně obyvatelný a nachystaný k nastěhování potřebného nábytku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212778
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha290
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.