Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 167 m² bez realitkyNa Kopci, Svojetice - Svojetice, Středočeský kraj

Na Kopci, Svojetice - Svojetice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu rodinný dům po kompletní rekonstrukci. Dům se nachází 6 km od hranice Prahy (Pražská integrovaná doprava). Je umístěn v obci Svojetice - Voděradské Bučiny. Více informací na www.svojetice.cz. K domu patří rovněž zahrada o velikosti 1400 m2. Dům je zateplen, k dispozici je vlastní studna, topení na biomasu (je možná i změna na elektrokotel, případně sálavé topení). K domu dále patří garáž a místnost na zahradní náčiní. Součástí domu je terasa s přímým vstupem z obývacího pokoje. V obci je výborný signál TV či internet. Dům je podsklepen - sklep nabízí využití např. jako vinný sklípek apod. Co se týče vybavenosti domu - více řeknou půdorysy. Plně vybavená kuchyň (myčka, lednička, digestoř, trouba, varná deska). Ostatní zařízení dle dohody.

I offer a family house near of Prague. More information about country village you can find on www.svojetice.cz (horse-riding school, forest etc). A garden (1400 m2) is available (in this moment only trees and the grass). In the house is fully equipped kitchen (fridge-freeezer, dishwasher, electric cooker, microwave). Other furniture according to your interest.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213783
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha167
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.