Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 31 m² bez realitkyMazurská, Praha - Troja

Mazurská, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Se sestrou nabízíme částečně zařízený byt 1+ 1 s nádherným výhledem na Prahu, 31m2, v Praze 8 - Troja. Prostory jsou přizpůsobeny malému bytu a lepšímu pohodlí zejména v kuchyňské části. Byt je v 11. patře 12-ti patrového domu a výhled na noční Prahu je lepší než televize. K dispozici je obývací pokoj, kuchyňský kout s oknem, koupelna- se sprchovým koutem a WC. Byt je zařízený lednicí, sklokeramickou deskou a mikrovlnou multifunkční troubou, v předsíni je šatní skříň v obývací části je manželská postel a menší skříň. V kuchyni a předsíni je plovoucí podlaha. Velká plastová okna jsou orientovaná na jih. Před domem je zastávka MHD cca 10 min k metru Kobylisy, Albert, fitness, poliklinika a mnoho dalších obchodů, pro krásný výlet je v blízkosti botanická zahrada a ZOO. Před bytem je nově otevřené OC Krakov.

Velmi žádaný byt hlavně pro ty, kteří se rádi baví v centru a pak jim nevadí nasednout na autobus a za pár minut být nad vrcholem Prahy s úžasným výhledem. Cena 7.000 Kč + 2.500 Kč poplatky. Záloha 1 nájem! (Byt pouze pro 2 osoby.)

PROHLÍDKY (po telefonické domluvě, klidně i po SMS)

Tel: 737 824 284

REALITNÍ MAKLÉŘI- NEVOLEJTE!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213812
Dispozice1+1
Podlaží11
Typ budovyPanel
Plocha31
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.