Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 23 m² bez realitkyPekárenská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Pekárenská, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 300 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


VOLNÝ POKOJ PRO 2 STUDENTY (23 m2) je ve třípokojovém studentském bytě na ul. Pekárenská (krátká poměrně klidná spojnice mezi Veveří a Kounicovou). Pokoj je průchozí, sousedící pokoj obývají 2 studenti. Je vybavený, má prostornou koupelnu i kuchyň, balkon (např. pro kolo), k bytu patří část zahrady ve vnitrobloku. Obchod Albert je za rohem. Do centra na Českou je to asi 5 min. pěšky.

A free room for 2 students (23 m2) is in a three-room student flat in Pekarenska St. (a short quite peaceful link between Veveri St. and Kounicova St.) It is a through room, the neighbouring room is occupied by 2 students. The flat is furnished, has a spacy bathroom and kitchen, a balcony (eg. for a bike), and some garden area in the intrablock. A supertmarket Albert is round the corner. It is In five-minute walking distance to Ceska St.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214152
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha23
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.