Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 81 m² bez realitkyChorušice - Chorušice, Středočeský kraj

Chorušice - Chorušice, Středočeský kraj
Cena490 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 078 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt v osobním vlastnictví v obci Chorušice 3+1 u Kokořínského údolí. Byt se sestává ze 3 pokojů, kuchyně, předsíně, koupelny, WC, komory a 2 sklepů o celkové rozloze 81,09 m2. Z obce je přímé autobusové spojení na Prahu, Mělník, Mladou Boleslav. Obec má vlastní mateřskou školku, pečovatelskou službu, která vyzvedne předškolní děti před domem a odveze do školky, multifunkční hřiště. V nedalekém Mšeně je základní umělecká škola, kam denně dojíždí školní autobus. Více o obci na stránkách www.chorusice.cz. Sleva 200.000 Kč.

Sell an apartment 3 +1 in private ownership in the village Chorušice next to Kokořín walley. The apartment consists of 3 rooms, kitchen, hallway, bathroom, toilet, pantry and 2 cellars with a total area of 81.09 square meters. The village has a direct bus connection to Prague, Melnik and Mlada Boleslav. The village has its own kindergarten, day care for preschool children including the pick up servis at the front of the house and take you to school, multifunctional playground. In nearby Mšeno's Art School, where runs daily school bus. More about the village on the site www.chorusice.cz. Discount CZK 200,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214176
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha81
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.