Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+1 • 170 m² bez realitkyU Louže, Klecany - Klecany, Středočeský kraj

U Louže, Klecany - Klecany, Středočeský krajŠkola 7 minut pěšky • Parkování
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Pronajimam rodinný domek v klidné lokalitě Klecany. Dům má celkovou plochu 170 m2. Jedná se o dvoupodlažní dum 5+1. V 1NP je kuchyň, obývací pokoj, kotelna, koupelna + wc a komora pod schody. Ve 2NP jsou 4 ložnice, velká koupelna + wc. Nad 2NP je velká půda pro uskladnění věcí. Dům má svou předzahrádku a zahradu za domem. Domy jsou vytápěny plynovým kotlem, v obývacích pokojích je podlahové vytápění, v ostatních místnostech jsou jen radiátory. Domy mají plastová okna a vchodové dveře, vnitřní dveře jsou dřevěné, podlahy v 1NP jsou plovoucí podlaha), v ložnicích plovoucí podlahy, podhledy v 2NP jsou z dřevěných palubek. Dum je zatepleny polystyrenem o tloušťce 8cm, je potřeba dodělat nější omítku. V obci lékař, školka, škola, pošta, hřiště, čerpací stanice. Výborná dostupnost autobusem PID, cca 15 minut na metro Kobylisy, 10 minut Letňany autem. Internet. Plocha pozemků je 378 m2. Pro více informací nás můžete kontaktovat. Dům je k dispozi ihned. Prosim jen vážny zajemci. Preferujeme rodinu. REALITY NEEEE.

Rent a house in a quiet location of Klecany. The house has a total area of 170 m2. This is a two-storey house 5+1. The 1st floor has a kitchen, living room, boiler room, bathroom and toilet and a storage room under the stairs. In the 2nd floor are 4 bedrooms, a large bathroom and wc. Above the 2nd floor is a large attic for storage of things. The house has a front garden and back garden. The houses are heated by gas boiler in the living room has underfloor heating in other rooms are just radiators. Houses have windows and exterior doors, interior doors are wooden floors in the 1st floor are made of ceramic flooring), flooring in bedrooms, ceilings in the 2nd floor are made of wooden planks. There is a village doctor, kindergarten, school, post office, playground, gas station. Excellent access PID bus, about 15 minutes on the subway Kobylisy, Letňany 10 minutes by car. FREE WIFI Internet. Land area is 378 m2. House is available right now. Family areb prefered. For more information please contact us. Please only serious.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215228
Dispozice5+1
Dostupné od25. 5. 2020
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha170
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku378
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
MHD 2 minuty autem
Balkón
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDKlecany, Astrapark
🚶 630 m (8 min)
PoštaKlecany
🚘 1 084 m (3 min)
ObchodMiroslav Kříž - Potraviny
🚶 684 m (8 min)
BankaKomerční banka
🚘 26 252 m (39 min)
RestauraceNa dvorku
🚶 612 m (7 min)
LékárnaLékárna Klecany
🚘 1 305 m (3 min)
ŠkolaZŠ Klecany
🚶 610 m (7 min)
Mateřská školaAstra
🚶 320 m (4 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 10 046 m (18 min)
Hřiště
🚶 491 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.