Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyHráského Chodov, Praha - Chodov

Hráského Chodov, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Moderní 1+ kk v těsné blízkosti metra Chodov a Kunratického lesa (oboje 4 min), s veškerou občanskou vybaveností (v nejbližším dosahu pošta, zdravotní středisko, Obchodní centrum Chodov, cyklostezka). Byt prošel komplexní rekonstrukcí a nyní je nabízen k dlouhodobému pronájmu. Plně zařízen novým vybavením - obývací stěna, LCD televizor, sedačka, 2 postele, vestavná skříň, kuchyňská linka s moderními spotřebiči. Nové zděné jádro se sprchovým koutem a pračkou, plastová okna a bezpečnostní dveře. Zavedeno UPC. Samozřejmostí je možnost tel. přípojky, kabel. TV. Ideální i z hlediska automobilové dopravy (u 0.km dálnice D1). Cena 9 000 Kč plus poplatky pro dvě osoby cca 2,5 tis.

Very nice apartment (33 m2) is situated next to the subway station Chodov (4 min). Shopping centre, health centre, forest park and post office in close proximity. Completely reconstructed and fully furnished by new equipment - living room suit, sofa, 2 beds, LCD television, kitchen unit. Newly made bathroom equipped with washing machine. Cable Internet and TV access available. Automobile traffic accessibility (highway D1). Long-term lease preferred, monthly rent 9 000 CZK (+ services 2500 CZK ).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21547
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha33
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.