Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyŽerotínova, Praha - Žižkov

Žerotínova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Od 16/9/2013 nabízím k dlouhodobému pronájmu kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk o výměře 55m2 nacházející se v přízemí zrekonstruovaného činžovního domu v Žerotínově ulici v Praze na Žižkově. Byt není zařízen nábytkem, je vybaven kuchyňskou linkou (vč. lednice, mrazáku, mikrovlné trouby, pračky, myčky na nádobí, sklokermaické varné desky a trouby). Na podlahách v koupelně a WC je položena dlažba, v místnostech plovoucí podlahy. V koupelně je instalován sprchový kout, umyvadlo se kříňkou a zrcadlo. WC je oddělené. K bytu náleží sklep s plochou 2m2. RK prosím nevolat.

Apartment available for rent as of 16-Sep-2013. It's been completely renovated and it's located on a ground floor of a house at Žerotinova street. There are two rooms of approximately same size, an entry hall with a kitchen, a toilet and a bathroom in the apartment; 55 sq. meters all together. Rooms are not furnished, however the bathroom, the kitchen (equipped w/ all appliances) and the toilet are ready for use. The apartment comes with a cellar of 2 sq. meters in size.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215627
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha55
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.