Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyTelečská, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Telečská, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 422 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji kompletně zrekonstruovaný byt 3+1, na ulici Telečská, v Jihlavě. Jedná se o krásný slunný byt v 7. patře panelového domu o rozloze 74 m2. V bytě proběhla náročná rekonstrukce, kdy došlo k výměně veškerého vybavení - kuchyňská linka se spotřebiči, zděná koupelna, oddělené WC, Dlažba v kuchyni a v předsíni, vestavěné skříně. K bytu patří dvě komory – jedna přímo v bytě( 2,4 m2) a druhá na chodbě(2 m2), sklep (2 m2) a nový samonosný balkon (možnost jednoduché přestavby na lodžii). V bytě k dispozici kabelová televize a internet.Byt je zcela bez závazků.

Dům je od loňského roku zateplený a to včetně střechy a sklepů. Jsou zde nové hliníkové vchodové dveře a nový výtah. Možnost využívání společných prostor – sušárny, mandlu, kolárny a kočárkárny. Parkování na přilehlém parkovišti u dětského hřiště Skalka, nebo přímo před domem. Velkou předností je lokalita - krásné klidné místo na samém kraji města a vzdáleným 10 minut volné chůze od centra. Zastávka MHD je cca 50m od domu. V blízkosti MŠ, ZŠ a přímo u domu dětské hřiště. Cena k jednání 1 750 000Kč RK nevolat !

Více informací na emailu: muchovakamila@seznam.cz,

popř. na tel.: 777 306 137 (prosím volat pouze mezi 8h-19h)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215820
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha74
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.