Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyMístecká, Praha - Letňany

Místecká, Praha - Letňany
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Novostavba z roku 2005 v Praze 9 - Letňanech. Zařízený byt 2+kk (45m2) se nachází ve 9. patře v domě s výtahem. Obývací pokoj i ložnice jsou zcela vybaveny nábytkem (téměř nová kožená sedačka,konferenční stolek, TV stolek, TV). Kuchyňský kout je vybaven nerez.lednicí, mrazničkou, sklokeramickou deskou a vestavěnou skrytou pračkou. V koupelně je vana a oddělená toaleta. Byt je jižně orientovaný, velice světlý, teplý (ne přehřátý) a je velice vkusně moderně zařízen! Z bytu je nádherný výhled, okolí je velice tiché a i byt má pouze jeden sousední byt. Výborná dostupnost MHD na metro. Do centra cca do 20min. Velice nizké poplatky a to cca do 800Kč. Měsíční nájem je 11.500,- Kč.

K nastěhování: 27/7/2009

New-built in year 2005 Prague 9 - Letňany. Furnished apartment 2+kk (45 m2) is situated on the 9th floor in house with a lift. Apartment is fully furnished!!! Kitchen corner is equipped with fridge, electric stove, ceramic hob and washmachine. In the bathroom there is a bathtub and wc. Easy public transport to the city center in 20min. The rent is 11.500,- Kč/month + 800,- Kč/month deposit for services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21700
Dispozice2+kk
Podlaží9
Typ budovyOstatní
Plocha46
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.