Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyJakobiho, Praha - Petrovice

Jakobiho, Praha - PetroviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk po nedávné rekonstrukci bytového jádra. WC je zvlášť. Koupelna je vybavena rozměrným sprchovým koutem, umyvadlem a pračkou s vrchním plněním. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou ve tvaru U s vestavěnou sklokeramickou deskou, troubou s horkovzdušným pečením a grilem, mikrovlnou troubou a samostatně stojící lednicí se šuplíkovým mrazákem. Obývací místnost je vybavena dvěma knihovnami, gaučem, televizí, jídelním stolem se židlemi, konferenčním stolkem a stolkem pod televizi. Ve vstupní chodbě je prostorná vestavná skříň. Na vybavení je možné se dohodnout. Do bytu je přiveden internet od UPC. Součastí pronájmu je i sklepní kóje ve sklepě domu zabezpečeného čipový přístupem. Byt je umístěn ve 3. patře panelového domu na kraji sídliště s výhledem na východ a částečně i do polí. Byt se nachází v blízkosti turistických a cykloturistických tras vedoucích kolem Botiče k Hostivařské přehradě (1 km) nebo do okolí Prahy. Frekventované autobusové spojení na konečnou metra C - Háje trvá asi 5 min. Přímé spojení je i metro A – Skalka a i B – Černý most.

We offer for rent a 2 + kk apartment after currently completed reconstruction. WC is separate. The bathroom is equipped with a sizable shower, sink and washing machine with top loading. The kitchenette is equipped with a U-shaped kitchen with built-in ceramic hob, oven with fan heating and grill, microwave oven and separately standing refrigerator with freezer. The living room is equipped with two libraries, couch, TV, dining table with chairs, coffee table and table below the TV. In the entrance hall is a spacious built-in wardrobe. Equipment can be changed according to agreement. The apartment has cable internet connection. The lease includes also a cellar in the basement of the house with secure chip approach. The apartment is located in the 3rd floor of a block of flats on the edge of settlements with a view to the east and partly into the fields. The apartment is located near hiking and biking trails leading along the Botič creek to Hostivař dam (1 km) or in the vicinity of Prague. Frequent bus connection to the end station of metro C line - Haje takes about 5 minutes. Direct connection are as well with metro A line – Skalka and B line – Cerny most, too.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217581
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha43
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.