Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyNa Zámyšli, Praha - Košíře

Na Zámyšli, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč


Soukromý majitel si Vám dovoluje nabídnout krásný, nově zrekonstruovaný byt k pronájmu. Byt se nachází ve 3. patře činžovního domu s výtahem v klidné lokalitě s výbornou

dostupností centra (tram 6 min metro Anděl). Plocha bytu je 85 m2. Byt je rok po celkové rekonstrukci (nová koupelna, topení, podlahy, malby, akustická izolace, instalace, elektro).

Byt je částečně vybaven: Kuchyň, sklokeramická deska, trouba, myčka, lednička, pračka, 2 x vestavěná skříň, osvětlení. V koupelně vana. 2 x Nová izolační okna (směřují na jih). V bytě je plynový kotel na ohřev teplé vody a topení. Plovoucí podlahy. Balkon na jih s výhledem do parku. Konverzace v anglickém a německém jazyce samozřejmostí. V místě je plná občanská vybavenost + tram 6 minut do nákupního a zábavního centra Nový Smíchov. Poplatky zálohové na osobu zahrnují spotřebu vody a společné služby (výtah, úklid, osvětlení, odpad). Spotřeba elektřiny a plynu není zahrnuta (účtována dle skutečné spotřeby. Vychází na přibližně 2 500 kč/měs.). Celkové odhadované náklady na byt tedy činí: 15 000 nájem + 400 poplatky na osobu + 2 500 energie = 18 300 Kč. RK prosím nevolat.

Direct owner (no commission required) would like to offer a beautiful newly refurbished sunny apartment. Everything has been replaced 1 year ago + extra acoustic insulation was added to provide maximum privacy. The apartment is located in the 3th floor of an apartment building with an elevator in a calm location with an excellent public transportation to the center of the city (tram 6 minutes to metro Andel). The size of the apartment is 85 sqm. The apartment is partially equipped and furnished: Kitchen, dishwasher, fridge, washing machine, 2 x build-in wardrobe, bathtub. 2 new Hi-tech windows (southern direction) provides maximum day light and minimum noise. New gas heating system. BALCONY WITH A PARK VIEW. All shops, restaurants in walking distance + 6 minutes to the mall Novy Smichov. Conversation in English and German. Total monthly expenses estimated: 15 000 rent + 400 services per person + 2500 gas + electricity (based on real consumption) = CZK 18 300.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu218154
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.