Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 450 m² bez realitkyTrocnovská, Borovany - Borovany, Jihočeský kraj

Trocnovská, Borovany - Borovany, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena12 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 52 164 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zrekonstruované vily v obci Borovany nedaleko Českých Budějovic.

Nabízíme k prodeji po rekonstrukci samostatně stojící vilu v Borovanech okres ČB.

Vila stojí na pozemku se zastavěnou plochou a nádvořím 266m², s garáží výměře 42m² (užitečná plocha), zděnou pergolou (20m²) a zahradou 548m² se nachází v obci Borovany okres České Budějovice.

V domě je zvýšené přízemí, kde se nachází: předsíň, hala, schodiště, kuchyně jídelna + terasa, samostatný obývací pokoj, prádelna, WC, pracovna a technická místnost (celkem 140m² včetně terasa, schodiště nejsou napočítané).

V prvním patře domu je hala s balkonem, prostorná šatna – místnost, 3x samostatné ložnice, koupelna + samostatné WC (celkem 130m², schodiště nejsou napočítané).

V druhém patře vily je koupelna s WC, 3x samostatné pokoje a chodba (celkem 70m²), je tu možnost značně zvětšit obyvatelná část. V tomto patře jsou všechny hrubé rekonstrukční práce téměř dokončeny (chybí nátěry podlah, obklady v koupelně, osvětlení.) Nad druhým patrem v domě je prostorné podkroví, které lze rovněž využít pro bydlení či pracovnu, knihovnu apod. Objekt je ze 3/4 podsklepen s výškou stropů 2m. Ve spodní části domu je dílna + 3x místnost (celkem 93m² schodiště nejsou napočítané).

Užitná plocha zvýšeného přízemí a 1.patra: 270 m². 2.patro a podkroví cca.180m² (schodiště nejsou napočítané). Celá budova je zděná z cihel včetně zateplení. Celý objekt lemuje zděný plot (dva vstupy). U domu je 2x parkovací kryté stání (dvojgaráž) + hacienda na posezení.Stáří objektu je 80 let.

Topení: Plynový kotel Thermona včetně TUV, Voda obecní. Plyn Ano ,Elektřina 220/380V, Kanalizace.

Borovany patřící do mikroregionu Sdružení Růže jsou vzdálené od Českých Budějovic 21km. Cyklovýlety, turistické zajímovosti, Schwarzenberský zámek, borůvko braní to jsou hlavní zajímovosti obce Borovany. Hlavní části objektu byly nově zrekonstruované v roce 2006. Umístění vily v blízkosti zámku ( 100m ),na který je z vily vidět, pohled z terasy objektu na Novohradské Hory dělá tento objekt ještě krásnější.

Plná občanská vybavenost pošta,škola,školka,supermarket,zdravotní středisko.

Adresa: Borovany

Vlastnictvi: V soukromém vlastnictví

Stav nemovitosti: Bezvadný stav

Zastavěná plocha: 266 m2

Užitná plocha: 450 m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu218757
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha450
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.