Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+kk • 70 m² bez realitky11712, Kařízek - Kařízek, Plzeňský kraj

11712, Kařízek - Kařízek, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabízím k pronájmu rodinný dům. Na domě jsou nově vyměněné okapy, je nově natřen, opraven a má plastová okna. Dále budou instalovány nové dveře do sklepa.

Dům je vybaven. V domě je WC a sprcha. Kuchyňka s elektrickým sporákem s troubou, mikrovlnou troubou a lednicí. V obývací části jsou krbová kamna a sedací souprava. V ložnici jsou postele a skříně. Po dohodě je možné přidat několik kusů nábytku navíc, které jsou k dispozici.

Možnost lokálního vytápění a v celém domě je ještě elektrické topení. Dům má vlastní studnu a žumpu. Nemusí se zde platit poplatky za stočné a vodné. Okolo domu je zahrádka, prostranství k letnímu posezení a místa na stání automobilů.

Internetové připojení, signál je zde velmi dobrý. Ve vesnici je hospůdka. 1 km od místa je železniční zastávka Kařez. Zhruba 3 km jsou nájezdy na dálnici, po směru jízdy, Mýto a Cerhovice. Dům je zhruba na půli cesty Praha- Plzeň. Je zde několik autobusových linek.

Vesnicí vede cyklostezka a v zimním období zde lze jezdit na běžkách. V okolí je několik památek např.: zámky Zbiroh, Mirošov, Hořovice a Kozel, hrady Točník a Žebrák, muzea v Komárově, Rokycanech a Zbirohu, různé cyklostezky, turistické trasy, v Kařeze je Sokol, kde je možno různých sportovních aktivit.

Dále je v Kařeze, 1 km od domu, MŠ a ZŠ do 5. třídy, MŠ je i v Komárově a Zbirohu zhruba 5 km, ZŠ 1. - 9. třída je ve Zbirohu, Hořovicích, Komárově a Mýtě. V okolí dálnice je několik průmyslových zón s nabídkou pracovních míst.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu218985
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.