Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyV Horkách, Praha - Nusle

V Horkách, Praha - Nusle
Měsíční nájemné10 000 Kč


Hledám pronájemce do svého zrekonstruovaného bytu v Praze 4 Nusle, 2+1, 1. patro, komplet nové rozvody a stoupačky, vzdušný, světlý, komplet nábytek, zřízená tel linka s možností internetu, výtah, TV, DVD, mikrovlnka, varná deska, kávovar, parní hrnec, elektricka konvice na vodu,nádobí,příbory a kuchyňské přístroje, peřiny,atd. WAW topeni,podlahové topení v koupelne, v kuchyni primotop. Maximum úložných prostor a zděná sklepní kóje. Dům je po renovaci, cihla, nová fasáda a izolace.Byt je 10 min tramvají do centra nebo cca 5 autobusů na metro C a B. Bezproblémoví sousedé.Kolem restaurace, obchody atd

K nastěhování: 12/6/2009

 Renting a newly reconstructed 2+1, first floor flat in Prague 4 Nusle, completely new gas and water piping, airy, lots of light, completely equipped with furniture, TV, DVD, dishes, bedding, microwave, ceramic hotplate, cultery and other kitchen helpers (coffe machine, kettle, steam pot etc), phone line with internet connection, elevator, gas heating with electric heator in the kitchen, underfloor heating in the bathroom. Huge storage space plus cellar storage space. The house is brick made, new facade with isolation. 10 min by tram to center. About 5 bus lines to metro C line.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21947
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
Plocha45
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.