Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyPomořanská, Praha - Troja

Pomořanská, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu částečně zařízený byt 3+kk v osobním vlastnictví, o velikosti 64,5 m² v panelovém domě v Pomořanské ulici v Praze 8. Dům má novou fasádu a plastová okna, byt umístěn v 7. patře domu, k dispozici jsou dva výtahy. Vstup do bytu je z uzavřeného společného předdveří.

Pokoje v bytě jsou neprůchozí se samostatnými vchody z větší předsíně, vytápění ústřední. V bytě samostatné WC a koupelna, v koupelně masážní sprchový kout a automatická pračka. K dispozici je dále kuchyňská linka, elektrický sporák s troubou, rychlovarná konvice, lednice, mikrovlnná trouba, v předsíni vestavěná skříň, ve stěně jednoho pokoje zabudovaný malý bezpečnostní trezor. Další zařízení bytu ponechám dle dohody.

Výborná dostupnost MHD, 10 min. autobusem od stanice metra Kobylisy, zastávka v bezprostřední blízkosti, za domem obchod Albert, drogerie DM, před domem poliklinika, škola, školka, pošta a knihovna několik minut chůze od domu. V roce 2013 bude dokončena výstavba obchodního centra (5 min. chůze od domu). V blízkosti zelené plochy, hřiště, botanická zahrada, zoologická zahrada.

K pronajmutí ihned, cena nájmu 10 500 Kč + 3 000 Kč zúčtovatelná záloha na poplatky spojené s provozem bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220025
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.