Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyMinská, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Minská, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Poplatky za služby330 Kč


Byt se nachází v cihlovém domě v městské části Žabovřesky. Lokalita, ve které je byt situován, nabízí klidné bydlení a zároveň vynikající dopravní obslužnost. Občanská vybavenost lokality je také velmi dobrá, poblíž se nachází řada obchodů, mateřská škola i základní škola. Právnická fakulta Masarykovy univerzity a Moravská zemská knihovna jsou vzdáleny 10 minut pěšky, 2 minuty chůze od domu jsou zastávky nabízející ideální spojení do centra (10 min) a do Kampusu (25 minut).

Byt má dva pokoje, prostornou předsíň, kuchyni a dva balkóny. K bytu patří také sklepní kóje, která je zahrnuta v nájmu. Vytápění pomocí jedněch kamen WAW a dvou přímotopů. Další vybavení: plynový sporák, kuchyňská linka, průtokový ohřívač v kuchyni, elektrický bojler o objemu 80 l.

V domě je dostupná kabelová televize a kabelové připojení k internetu.

Neváhejte, využijte této výhodné nabídky a pronajměte si tento byt přímo od majitele a neplaťte provizi realitní kanceláři! Solidní jednání je samozřejmostí.

Měsiční nájemné 6900,- plus 330,- na osobu záloha na služby poskytované s užíváním bytu (vodné, stočné, úklid společných prostor). Cena nezahrnuje plyn, elektřinu a internet.

K bytu je možné dále pronajmout oplocené parkovací stání.

K nastěhování od 1. 12. 2012.

Volejte prosím ve všední dny od 17 do 19 hodin.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220225
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.