Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 158 m² bez realitkyNad Borovičkami, Nelahozeves - Lešany u Nelahozevsi, Středočeský kraj

Rezervováno
Nad Borovičkami, Nelahozeves - Lešany u Nelahozevsi, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Terasa 76 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Prostorný řadový dům v moderním stylu s praktickou zahrádkou (přístupnou pouze přes dům) v obci Lešany-Nelahozeves u Kralup nad Vltavou, na ulici Nad Borovičkami. Dům má dispozici 4+1 a celkovou obytnou plochu 158 m2, přičemž celková plocha pozemku činí 189 m2, včetně zahrady a parkovacího stání pro dvě vozidla před domem.

V přízemí domu se nachází zádveří, technická místnost, komora, samostatné wc, prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na zahradu a kuchyně vybavená kuchyňskou linkou. V prvním patře jsou dva pokoje, jeden menší se šatnou a druhý větší, který lze využít jako dětský pokoj, dále koupelna se sprchovým koutem, rohovou vanou a wc. Všechny pokoje mají svůj vlastní vstup. Poslední pokoj se nachází ve druhém, podkrovním patře. Na podlahách jsou položeny plovoucí podlahy, v kuchyni a koupelně jsou dlaždice s podlahovým vytápěním. Dům má ústřední plynové vytápění.

Do domu je natažena přípojka od společnosti O2 (internet, TV). Internet od společnosti Aginet (místní wi-fi) je ze střechy rozveden do všech místností - stačí aktivovat. Elektřina a plyn se přepisují na nájemce! Voda je placena formou měsíčních záloh ve výši 1.000,- Kč k nájemnému.

Vratná kauce ve výši dvou nájmů. Nájemní smlouva se uzavírá vždy na dobu určitou a to 1 rok s možností jejího opětovného/automatického prodlužování. Nájem a zálohy se platí předem převodem na účet vždy nejpozději do 20. dne předchozího měsíce.

Hledám spolehlivé a solventní nájemníky, kteří ocení čisté, klidné a nadstandardní bydlení nedaleko Prahy s vynikající dostupností. V případě vzájemné spokojenosti zaručuji, že není problém mít dům pronajatý na mnoho let, aniž byste museli mít obavy o budoucnost.

Pouze prosím zájemce s velkými plemeny psů, aby se pokud možno vůbec neozývali, sousedi nemají velké psy příliš v lásce a nedělalo by to dobrotu, nebyli byste v domě spokojeni. Přístup na zahradu je možný pouze přes dům, nikoliv zvenčí.

Jedná se o velice klidnou lokalitu obklopenou zelení, která je doplněna dětským hřištěm a nabízí tak příjemné podmínky pro bydlení. Výhled z domu je do volné krajiny a na přilehlý lesík. Veškerá občanská vybavenost jako mateřská škola, základní škola, vlaková zastávka, úřad a pošta jsou v nedalekém okolí a taktéž v Kralupech nad Vltavou. Tam je směrována i místní autobusová doprava, na kterou navazuje výborné vlakové spojení do Prahy. Cesta automobilem do Prahy po dálnici D8 k metru Ládví trvá cca 25 minut.

Změny oproti fotogalerii:

- sprchový panel byl vyměněn

- součástí nájmu není pohovka, stoly, postele, židle

- okolí domu a zahrádka se mohou lišit dle ročního období

Prohlídky začnou v termínu od cca 2.-3. března (případně po individuální domluvě, nejdříve však 27. 2.). Následně možnost nastěhování nejpozději 1. května (vše záleží na vzájemné domluvě s právě odcházejícím aktuálním nájemníkem).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220282
Dispozice4+1
Dostupné od30. 4. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha158
VybavenoČástečně
Plocha pozemku189
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 76 m²
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDNelahozeves, Lešany
🚶 518 m (6 min)
PoštaNelahozeves
🚘 2 463 m (5 min)
ObchodLešanka
🚶 87 m (1 min)
BankaGE Money Bank
🚘 4 369 m (7 min)
RestauraceV Podzámčí
🚘 2 463 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚘 4 420 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 2 303 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 2 501 m (5 min)
SportovištěBadminton Kralupy
🚘 4 533 m (8 min)
Hřiště
🚶 31 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.