Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkynáměstí Svatopluka Čecha, Praha - Vršovice

náměstí Svatopluka Čecha, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné11 000 Kč


 starší byt v klidném prostředí rezidenční čtvrti, parkety a linoleum, průchozí obývací pokoj, ideální pro pár, výhled ze všech oken do zeleně na náměstí nebo ve vnitrobloku, vybavený základním nábytkem a vybavením (skříně, postel, stoly, židle, šuplíky, rozkládací pohovka, pc, minivěž, pračka, lednička, žehlička - možnost dalšího vybavení dle dohody), k dipozici sklepní kóje, maximální vybavenost v okolí včetně nonstop hypermarketu, internet, dobré spojení do centra tramvají nebo autobusem, nejbližší zastávky: koh-i-noor, slovinská, kodaňská, čechovo náměstí + metro flora 12 minut chůze, video procházka a další fotky na http://byt.instantsolutions.cz. Plánek bytu je na jedné z fotek publikovaných u této nabídky. Byt má jeden pokoj průchozí a je proto nevhodny pro dlouhodobé bylení více jak dvou osob.

 older apartment in a residential quarter, parquet and linoleum, walkthrough living room, ideal for a couple, view to the greenery on both sides (square and court), basic furniture and equipment (wardrobe, bed, "sofa", tables, chairs, drawers, pc, hi-fi, washing machine, fridge, iron - more new available on demand), cellar, restaurants, shops in walking distance (including nonstop tesco hypermarket), highspeed internet, good transport option to centre (tram or bus), closest stops: koh-i-noor, slovinská, kodaňská, čechovo náměstí + metro flora 12 minutes walk, video walkthrough and more photos are available on http://byt.instantsolutions.cz. Flat plan is shown on one of the photos published with this offer. One room is walkthrough (livingroom) and therefore the flat is not suitable for more than two persons in long term.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22056
Dispozice2+1
Typ budovyOstatní
Plocha56
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.