Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 66 m² bez realitkyJeřábkova, Praha - Chodov

Jeřábkova, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Dobrý den, nabízím k pronájmu byt 3+1, 67 m2 (pokoje 19m2, 9,5m2 a 13m2) s komorou, lodžií a sklepem, ve 4. patře panelového domu v Praze na Chodově v Jeřábkově ulici. Z předsíně vedou dveře do tří pokojů, do koupelny, do komory a na záchod. Dva pokoje jsou tedy neprůchozí a obývací pokoj je průchozí do kuchyně. Dům je po rekonstrukci, zateplený, s novým výtahem a s novými plastovými okny. Družstvo se o dům velmi pečlivě stará.

Vlastní byt je také po rekonstrukci. Je zrekonstruovaná koupelna, všechny stropy a stěny, kuchyně. Původní zůstávají dveře a linoleum na podlaze. V pokojích je na linoleu koberec. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou, televizí, pračkou, postelemi, skříněmi, stoly a židlemi, knihovničkami...

V oblasti je dost zeleně a pohled z oken je na západ na stromy a na hřiště. Obchod je poblíž stejně jako škola a školka. Byt je poblíž metra Opatov - 7 minut pěšky či 3 minuty autobusem. Nedaleko je Milíčovský les a rybníky.

Cena je 13 000 (10 000 nájem a maximálně 3000 energie a poplatky). Při dlouhodobém pronájmu je možné po roce dojednat slevu. Nabízíme dlouhodobý pronájem bez zvyšování nájmu. Byt bude volný od 28.2. 2011 S pozdravem Jan Čižinský,

jancizinsky@seznam.cz, tel: 774 828345

 Hello, I would like to rent a flat in Prague in the Chodov Quarter. I is 66 square meters and the disposition is 3+1. The house is after reconstruction. There is a nice view from the window. The price is 13 000 all inclusive.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22104
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.