Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 100 m² bez realitkyČechova, Blatná - Blatná, Jihočeský kraj

Čechova, Blatná - Blatná, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 029 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prostorná měšťanská zděná stavba se nachází na jedné z hlavních tříd v Blatné. Obytná část je tvořena prostornou halou, kuchyní, velkým obývacím pokojem s krbem a terasou, dalšími třemi pokoji a prostornými sociály. Z haly vedou schody k velké rozlehlé půdě (s možností vestavby dalšího bytu), dále schody do sklepa a východ do verandy.

Sítě: Obecní vodovod, kanalizace, k dispozici také vlastní studna. Elektřina 230/400 V. Zaveden zemní plyn a instalován plynový kotel, který vyhřívá ústřední topení s vodními radiátory. V domě jsou dva komíny, jeden vyvložkovaný pro plynové topení, druhý lze využít, pokud by vlastník topil krbem v obýváku nebo kotlem ve sklepě. Možnost vytápění pomocí vzduchovodů teplým vzduchem ze spodního kotle.

Plochy: Pozemek včetně zahrady 820 m2. Místnosti bez sociálů a haly cca 100 m2, zastavěná plocha cca 150 m2, vysoká půda zatím bez vestavby.

Univerzální využití: Objekt je velmi vhodný k podnikání i bydlení, leží na frekventované ulici, je dobře vidět. Z boku parkoviště, zahrada s vlastním vjezdem. K domu je možné zajet i velkým autem, návěsem apod. Vhodné pro rodinu, pro advokátní či jinou kancelář, lékařské středisko, prodejnu se zázemím, restauraci se zahrádkou, technická nebo jiná prodejna se sklady, opravna, drobná výroba atp.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221477
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.