Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 80 m² bez realitkyNáměstí, Jevany - Jevany, Středočeský kraj

Náměstí, Jevany - Jevany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby1 400 Kč


Pronajmu zděný rekreační objekt v osobním vlastnictví po rekonstrukci k celoročnímu bydlení.Požadujeme pouze dlouhodobý pronájem!!! Dispozičně řešen jako 3+1 s

obytnou plochou 80 m2 na oploceném pozemku 324m2. V přízemí je předsíň, kuchyň,obývací pokoj se vstupem na terasu a zahradu, koupelna se sprchovým koutem a WC, ložnice.V podkroví je ložnice. Kuchyňská linka je s myčkou,elektrickou troubou a varnou deskou, lednicí a digestoří.Plastová okna včetně žaluzií,zateplená fasáda. Vytápění - elektro kotel + v obývacím pokoji vestavěný krb. Na pozemku vlastní studna. Objekt má vlastní ČOV. Na zahradě dřevěná kůlna. Zaveden internet.Parkování na pozemku. Autobus 5 min od domu. Autem 20 min do Prahy. V místě obchod, restaurace, koupaliště, ostatní občanská vybavenost v nedalekém Kostelci nad Černými Lesy nebo v Říčanech. Krásná lokalita v klidné části obce, v okolí nádherná příroda s rozlehlými lesy a rybníky. S RK nespolupracujeme!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222389
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.