Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 71 m² bez realitkySluneční, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký kraj

Sluneční, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena900 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 817 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám prostorný slunný byt 3+1 s balkonem v osobním vlastnictví v České Lípě v ul. Sluneční o výměře 71 m2.

Byt se nachází ve dvouvchodovém panelovém domě, který má 7 pater, byt je v 1. patře (2. podlaží). Dům je po kompletní rekonstrukci - zateplený, plastová okna, střecha, nově rekonstruovaný venkovní panel pro schránky, nové vchodové dveře, výtah dle norem EU. Dům je velice klidný, slušní sousedé. Napojený na městskou kanalizaci i vodovod, ústřední topení. Dům bude v nejbližší době vymalován a položeno nové linoleum na chodbách.

Byt je slunný (obývací a dětský pokoj situován na jihozápad - od dopoledne slunko, ložnice a kuchyň na severovýchod - příjemný chládek na spaní, ale ne tma). Byt má celkem 4 efektivně sestavené místnosti. Skládá se z prostorné chodby s vestavěnými skříněmi a botníkem, kuchyně se starší kuchyňskou linkou a pultem, dětského pokoje, koupelny a samostatného WC (zděné) po rekonstrukci, obývacího pokoje s balkonem a ložnice. V bytě je původní, ale velice zachovalé linoleum, čtvery plné a dvoje prosklené dveře. Internet zaveden, možno obnovit i pevnou linku. K bytu náleží jedna klecová kóje a jeden sklep společný pro 4 byty. Byt je ve velice dobrém stavu, nízké náklady na bydlení. Byt je prozatím zařízen, dle dohody lze nechat některé kusy nábytku.

V bytě jsou nová topná tělesa ve všech místnostech.

V přímé blízkosti je dostatek parkovacích míst, dále obchodní domy, benzínová pumpa, zastávky MHD, autobusová zastávka směr Praha či Liberec, základní škola, SŠ (střední zemědělská škola, gymnázium, střední odborné učiliště), dále MŠ (hned za domem), poblíž dětské hřiště, nemocnice, lékárna. Do centra pěšky 10 minut.

O ceně je možno jednat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222577
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha71
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.