Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 120 m² bez realitkyPellicova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Pellicova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 565 Kč


Velice tichá a krásná lokalita v centru města. Byt sestává ze zádveří, šatny, haly s vnitřním točitým schodištěm s obytným prostorem (obývací kout s krbem, jídelní kout) a kuchyňským koutem, WC, sprchového koutu, pokoje, terasy a v mezonetu ze tří pokojů, koupelny (s WC), galerie se schodištěm a balkonu. Z terasy a balkonu je překrásný výhled na Petrov a jižní Brno. Jedná se o velice světlý, prosluněný byt s kompletním vybavením, stačí se jen nastěhovat. Podmínkou je angličtina na komunikativní úrovni.

The room I offer is ca. 11m2, partly furnished (bed and bed table) The monthly rent is 6565 czk/room with everything included(rent, energy costs, internet and cleaning lady). It´s the mesonic apartment(ca. 120m2). There are 4 bedrooms, 2 living rooms(one of them with fire-place), cloak-room, bathroom and shower, kitchen and dinning room, you can also enjoy a big terrace and balcony with lovely view of Petrov). The apartment is fully equiped. In case you are interested in I can send you some pictures and of course feel free to ask any questions you like.

You can move in immediatelly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223187
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.