Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 128 m² bez realitkyMánesova , Praha - Vinohrady

Mánesova , Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné28 000 Kč


 Luxusní mezonet 4+kk, 128 m2, kompletně zařízený, krb, terasa. Moderně zařízen nábytkem na míru. Byt se skládá v 1. patře: vstupní chodba, obývací pokoj s krbem, kuchyňský kout, spíž, pracovna, koupelna se sprchovým koutem, toaleta, šatna. V 2. patře:2 ložnice, šatna, terasa, koupelna s masážní vanou a toaletou. Byt je zařízen: kuchyňská linka, lednice s mrazákem, plyn. sporák s el. troubou, myčka, pračka se sušičkou. Na podlahách plovoucí podlahy, dlažba. Telefonní přípojka, kabelová TV, satelit. Bezpečnostní dveře, alarm. V místě veškerá občanská vybavenost. Parkování možné v ulici. Výborná dostupnost MHD - tram:11, Metro - Muzeum.

K nastěhování: 1/07/2009

Very high standard duplex 130 m2, fully furnished by made-to-measure furniture, well maintained. First floor comprise of living room interconnected to kitchenette apartment by bar board, open fireplace. Kitchen equipped by fridge with freezer, dishwasher, hot-air cooker. All appliances are build-in brands Bosch/Siemens. Pantry. Study room can be used as a guest room. Shower bath. Separate W.C., cloakroom. 2nd floor: bedroom with cloak room and niche for fancywork, student/children bedroom with entrance to terrace, bathroom equipped by floor heating, tub with whirlpool and toilet, washing machine with dryer. Phone line for internet, cable TV in both floors. Security fire proof entrance door. Electronic alarm. Excellent civic amenities conveniently situated (Tesco 300m). Easy access to city transport. Tram stop is 300m, tube stations namesti Miru 5 minutes, Museum 7 minutes. Spacious park is in vicinity. Several restaurants are not far off.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22340
Dispozice4+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha128
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.