Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 1267 m² bez realitkyLesní Hluboké - Lesní Hluboké, Jihomoravský kraj

Lesní Hluboké - Lesní Hluboké, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji dvoupodlažní RD 4+kk s garáží a zahradou(celk. plocha 517 m2, zastav.plocha RD je 100 m2) a stavební pozemek (750m2) v obci Lesní Hluboké (u Devíti křížů).Jedná se o koncový RD o uliční šíři 12 m s oplocenou předzahrádkou.

V 1.nadzemním podlaží (100m2) je zádveří se šatnou, obývací pokoj, 2 pokoje, jídelna s kuchyní, koupelna, WC, obytná veranda (krásný výhled až na Synalov), zastřešený balkon a dřevěná terasa (35m2).

V suterénu (100m2)jsou 2 sklepy (kotelna, sklad-dílna), koupelna (nyní prádelna),letní kuchyně (plyn. topidlo WAW a plyn.sporák), chodba, WC, provozní místnost. Suterén je na úrovni zahrady. Celá nemovitost (1.NP a suterén) je vytápěna ÚT (plynový kotel Vaillant kombi), nebo krbovými kamny (1.NP). Na zahradě u domu je bazén s pískovou filtrací. Celková plocha pozemku je 1267m2. Spodní část zahrady lze využít jako další samostatný staveb. pozemek (750m2).

Součástí prodeje je i garáž (50m od nemovitosti). Před 8 lety byla nemovitost zrekonstruována: nové rozvody el., vody, odpady (do žumpy na vyvážení), vnější a vnitřní omítky, sádrokartonové příčky a stropní podhledy,vnitřní dveře, plovoucí podlahy, dlažby, dřevěná terasa. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod,a studnu s užitkovou vodou (společná pro 5 nemovitostí).

Obec Lesní Hluboké je vyhledávanou lokalitou pro bydlení a rekreaci, obklopena krásnými lesy s blízkým údolím Bílého potoka. Leží 1,5km od dálnice D1 s výbornou dostupností do Brna (autem 15min jízdy do centra Brna) a Velké Bíteše (6km)i vynikajícím autobusovým spojením v rámci IDOS. Základní škola je ve Velké Bíteši, MŠ v Přibyslavicích(3km).

V obci, která žije bohatým kulturním a společenským životem je obchod, krásné koupaliště (bazén 25x18m vhodný i pro děti)s letní restaurací, tenis. kurt, dětské a fotbal.hřiště.

Cena k jednání je 2600000,-Kč (t.j. RD vč. stavebního pozemku). Nabízíme i samostatný prodej stavebního pozemku (750m2)za 550 000,-Kč.

RK a zprostředkovatelé volat jenom s konkrétními klienty.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223968
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 267
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.