Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 106 m² bez realitkyZahrádecká, Praha - Písnice

Zahrádecká, Praha - PísniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 900 Kč


Nabízím pronájem dvougeneračního netipicky řešeného bytu, zvýšené přízemí.Klidné prostředí mimo hlavní silnici,z jižní strany park,5min.pěšky do lesa. Vedle domu školka.Hřiště pro děti.Nákupní cetrum Albert. Panelový dům je třípodlažní.

čtyři samostatné pokoje + kuchyň. U jednoho pokoje samostatné Wc a umývárna. Jeden pokoj a předsíň tapety korek.Velká dlouhá kuchynská linka.Plynový sporák, trouba elektrická. Koupelna spojena s WC,odděleno půlící stěnou,dlaždičky. Předsín 10m2, stěna na odkládání se šuplíky a skříní až do stropu, velké zrcadlo.Dvě velké vestavěné skříně - jedna v pokoji, jedna v předsíni.Balkon 6m dlouhý po celé jižní straně, dekorativní mříž.

V obyváku plovoucí podlaha,ve dvou pokojích a předsíni koberce.K bytu patří místnost 6m2 s oknem,na kola,kočárky atd.Do centra na Museum trvá cesta 30min..Elektřinu a plyn hradí nájemce sám. Poplatky dle počtu osob formou zálohy,přeplatky se vrací nájemci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224241
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha106
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.