Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyŘehořova, Praha - Žižkov

Řehořova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronájem velmi pěkného, zrekonstruovaného, plně zařízeného bytu 3+kk, (92 m2) ve druhém patře nově zrekonstruovaného klasického činžovního domu s výtahem, v klidné časti Žižkova. Moderní kuchyňská linka vč. myčky a kombi lednice, vestavěné skříně. Velký rozkládací gauč, v ložnici nová velká dvoulůžková postel (není na foto). V malém pokoje je psací stůl a malý gauč (je vhodný jako kabinet nebo dětský pokoj). Pak s malého pokoje je vstup do sklepu, v němž se nachází pračka. V koupelně je sprcha a vana. Zastávka tramvaje Husinecká (9,26,5) je 5 min. chůze. 10 min pěšky od metra B,C. Měsíční nájemné 18 000 Kč + služby 4000 Kč osoba. Pronajímá přímý majitel, neplatí se provize za zprostředkování. K nastěhování v lednu.

Flat 3+KK after total reconstruction, 91m2 on the 3rd floor in city. 5 by foot min from tram station Husinecka 10 min by foot from metro B,C. Gas heating, new kitchen with dishwasher and fridge. Double bed (no picture), small room with table and small sofa (can be used as a children room or cabinet).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224476
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.