Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyTuchorazská, Praha - Malešice

Tuchorazská, Praha - Malešice
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 270 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme na prodej byt 2+1 v panelovém domě o rozloze 65 m2 s lodžií a sklepní kójí. Byt je ve družstevním vlastnictví s doplacenou anuitou v 3.NP, Praha 10 - Malešice, ul. Tuchorazská.

Bytová jednotka je velice dobře dispozičně řešena. Na východ je orientována kuchyně a ložnice, obývací pokoj s lodžií je na západ ve staré klidné zástavbě Malešického sídliště. Ve vnitřním bloku je moderní dětské hříště pro volný čas.

Byt je nyní po stavební uprávě. Celkově vyklizen, odstraněna kuchyně, vymalován a připraven pro nastěhování. Pouze jádro zůstalo původní.

Bytový dům je po celkové rekonstrukci – zateplená fasáda, instavolané nové plastové okna a společné interierý panelového domu prošly též obnovou (podlahy, malba, nátěry). Nyní je již v provozu nový moderní výtah. Parkovat je možno přímo před vstupem do paneláku.

Byt je velmi dobře umísťen co se týče dostupnusti veškerých služeb: škola, školka, hřiště, park, nemocnice, restaurace a obchodní domy. Do 5. min od vchodu je mateřská a základní škola Tuchorazská se spousty zájmových činností pro děti a mládež. Obchodni complex s možností nákupu veškerého druhu. Na tramvaj a autobus též 5 min. které vás odvezou směr centrum nebo na nejbližší stanici metra Želivského.

V případě zájmu o prohlídku či doplnění informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224784
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.