Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyBratří Čapků, Praha - Vinohrady

Bratří Čapků, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme k pronájmu hezký světlý byt 3+1 v 1. patře RD v klidné vilové části Vinohrad. Lokalita má velmi dobrou dostupnost na metro A (5 minut pěšky stanice a nákupní centrum Flora). Byt o rozloze 90 m2 je orientován na jih a západ s výhledem do zeleně. K dispozici je prostorná kuchyň s jídelnou a plně vybavenou kuchyňskou linkou (lednice, myčka, el. trouba, sklokeram. deska a mikrovln. trouba), dále dva neprůchozí pokoje a jeden pokoj průchozí, samostatné WC s pračkou a prostorná koupelna. Byt je po kompletní rekonstrukci (nová dřevěná okna, dřevěné podlahy), ohřev vody a vytápění zajišťuje nový kombinovaný kotel na plyn. Byt má samostatná měřidla spotřeby vody, elektro a plynu. Byt je částečně zařízen nábytkem. Výše měsíčních poplatků je přibližně 3 500. Kauce je jeden měsíční nájem.

We are offering for rent a nice bright 3+1 bedroom flat in semi-detached house. Flat is located in quiet residential part of Vinohrady. House is close to Metro A (5 min walking to station and shopping centre Flora). Windows are orientated mainly to S and W with beautiful view to garden. Large kitchen with dining area is equipped with fridge, dish washer, el. owen, ceramic hob and mwo. In addition flat contains two separate bedrooms, living room, hall, toilet with wash machine and large bathroom. Flat is recently renovated (new wooden double glassing windows, wooden floors), hot water supply and heating is provided with new gas combined boiler. Partly furnished. Monthly fees approx. 3500 CZK, one month deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225152
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.