Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 30 m² bez realitkyMezi vodami, Praha - Modřany

Mezi vodami, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné290 Kč

+ Poplatky za služby84 Kč


Nabízím k pronájmu krásnou, světlou, čistou a prostornou kancelář o rozloze 30 m2 s možností pronájmu i vedlejší menší kanceláře o rozloze 14 m2. Kancelář se nachází v prvním patře. V těsné blízkosti se nachází zastávka TRAM Belárie (linky 3 a 17), díky které je možné být v centru za cca 20 min. V budově je se nachází recepce, přístup přes čipové karty, alarm a klimatizace samozřejmostí. K dispozici je toaleta se sprchovým koutem a dvě vyhrazené parkovací stání.

Kancelář se nachází na strategickém místě u oblíbené bruslařské / cyklistické dráhy Podolí - Zbraslav. V okolí je dostatek restaurací - U Tří Bernardýnů, Port 62 nebo Hamr Sport Braník.

Po dohodě je možné přenechat částečně vybavené značkovým nábytkem TECHO - 4 velké pracovní stoly, 4 běžné kanc. skříňky + velká skříň, 2 kontejnery, 2 kanc. křesla, korková nástěnka a chladnička s mrazákem.

Cena pronájmu vč. parkovacích stání 290,- Kč / m2 vč. vybavení + 84,- Kč / m2 paušální služby bez DPH.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225158
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha kanceláře30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.