Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyJiráskova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Jiráskova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč


Od 15.1.2013 k nastěhování (momentálně se byt dokončuje). Jedná se o nový byt v klidné a vyhledávané lokalitě cca 10 min pěšky od centra. Byt je situován v nástavbě památkově chráněného domu ve 3. patře. Byt má balkon o výměře cca 8 m2 s nádherným výhledem na centrum města. Byt má k dispozici kuchyňskou linku s ostrůvkem a prostorovou digestoří. KL obsahuje myčku, ledničku, sklokeramickou desku. Spotřebiče jsou nové, en. třída A+ a vyšší. V bytě se nachází koupelna, samostatné WC s prostorem pro umýstění pračky a sušičky. Koupelna je vybavena velkou vanou se sprchovací zástěnou, WC a umyvadlem se skříňkou Laufen.

Byt je kvalitně zaizolovaný - nízkoenergetický, okna dřevěná s trojskly. Podlaha je v celém bytě bezprahová, povrch je z vinylu. Dveře jsou obložkové. Akce - cena pronájmu bytu je do 30.4.2013 12500,- Kč. V ceně poplatku 1600 Kč/měs. je zahrnuta předpokládaná záloha za spotřebu el. energie, dodané teplo, teplou a studenou vodu (vychází se z prům spotřeb ostatních bytů v domě). Další možné služby: internet 10 Mbit/s za 200 Kč/měs., garážové stání za 2500 Kč/měs. Po dohodě lze využít i sklepní kóji. Kontakt - email: Jiraskova12@centrum.cz

From 15th ofJanuary 2013 is flat ready to move (currently works are finishing). This is a new apartment in a quiet and popular location about 10 minutes walk from the center. The apartment is located in the superstructure of a listed building in the 3rd floor. The apartment has a balcony with an area of ​​8 m2 with spectacular views of the city center. The apartment has a kitchen with an island and spatial hood. Kitchen has a dishwasher, refrigerator, ceramic hob. Appliances are new, en. Class A+ or higher. There is a bathroom, separate toilet with space for washing machine and dryer. The bathroom is equipped with a large bath with shower enclosure, WC and wash basin with cabinet Laufen.

The apartment is well insulated - low energy standard, wooden windows with triple glass. The floor in the entire apartment doorsteps, the surface is made of vinyl. Action - the price of renting an apartment till 30 April 2013 is 12 500, - CZK. The price fee 1600 CZK / month includes estimated deposit for power consumption. energy to heat, hot and cold water (based on avg consumption other flats in the house)Other possible services: internet 10 Mbit/s for 200 CZK/month., Garage for 2500 CZK/month. Feel free to contact us please on Email: Jiraskova12@centrum.cz. BR

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225618
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.