Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyBoženy Němcové, Čáslav - Čáslav, Středočeský kraj

Boženy Němcové, Čáslav - Čáslav, Středočeský kraj
Cena0 Kč


Nabídka atypického dvoupodlažního - mezonetového bytu k prodeji, přímo od majitele. Jedná se o rekonstruovaný a nově vystavěný byt dispozice 3+kk o celkové obytné ploše 74m2, nacházející se ve druhém a třetím patře cihlového domu. Výstavba samotného bytu proběhla zhruba před 10ti lety a zahrnuje kompletně nové rozvody topení, elektriky, vody a odpadů, nové podlahy. K dispozici je pro Vás zařízená a vybavená kuchyňská linka se spoustou úložného prostoru, plynovým sporákem a troubou. V koupelně je rohová vana, topení v podlaze a kombinovaný plynový kotel zajišťující ohřev vody a topení v celém bytě.

Na podlaze v prvním podlaží tohoto bytu jsou dřevěné parkety v kombinaci s plovoucí podlahou ve vstupní chodbě, a dlažbou v koupelně.

Ve druhém podlaží, přístupném po točitých schodech, jsou dvě místnosti, využitelné jako ložnice a dětský pokoj nebo pracovna, případně jako pokoj pro hosty. Druhé podlaží, jenž se nachází v podkrovním - půdním prostoru, má dvě střešní okna Velux. Součástí vestavby a stavebních úprav bylo rovněž zateplení tohoto prostoru.

Dům se nachází v klidné lokalitě se spoustou obchodů ( Billa, Penny, Lídl) v pěší vzdálenosti a v současné době prochází rekonstrukcí, zateplením fasády. Byt je možné ihned tržně pronajmout, takže je možné ho využít jako dobrou investici do budoucna.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226841
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha74
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.