Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 29 m² bez realitkyNuselská, Praha - Nusle

Nuselská, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby1 100 Kč


Pronajmu pěkný byt 1+1, lehce hippies provedení (dřevěná okna a podlahy, futon apod.), větší místnost obytná s kuchyňským koutem, menší pokoj s podchozím patrem na spaní (pod ním vestavěná skříň), malá koupelna sprchový kout a záchod v jednom. Ložnice okno do dvora. Byt je zařízený - základní nábytek, lednice, dvouvařič, trouba, pračka, myčka, možno nechat i základní nádobí. Topení přímotopy (zálohy vychází). Tramvaj přímo před domem, perfektní dostupnost do centra, v okolí vše od tesco až po restaurace a bowling. Pro dvě osoby maximálně. Volný od 1.3., ale bude potřeba vymalovat, takže k nastěhování po půlce března nebo velká sleva na prvním nájmu za vlastní vymalování. Kauce jeden nájem. Elektřinu možno převést, ale není nutné. Internet není v ceně, ale do bytu vede linka adsl.

A nice a little bit of a hippies style flat for rent (wooden floors and windows, futon etc) - bigger room with kitchinette, smaller room with high sleeping (high enough to walk under) and a buit in wardrobe, small bathroom with shower wnd toiled. Bedroom has a got window facing to a yard. The falt id equipped - basic furniture, fridge, hot plate, baking oven, washing machine, dishwasher, basic dishes and cuttleries can be also part of the deal. Electricity heating. Tram right (also night conection) in fron of the house with perfect access to city centre and elsewhere. Maximum 2 persons. Everything you need is close by - shops, restaurant, even bowling etc. Vacant from 1st March - but we will have to paint the walls so available from mic March or major discount from first rent for painting by new tenants. Deposit one rent. Elektricity is 1100 paid separately or together with rent - upon agreement. Internet not included but the flat has got a adsl connection. Landlady speaks fluent English. Permanent residence possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227166
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha29
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.