Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 150 m² bez realitkyMasarykova, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj

Masarykova, Modřice - Modřice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej moderní novostavby (kolaudace v roce 2011) v Modricich, mene nez 11 km z centra Brna, 5 km od NC Futurum, 5km od NC Olympie a pritom porad uprostred prirody. Perfektni dostupnost do Brna, Rajhradu, na dalnici Praha/Bratislava/Ostrava/Viden.

Dvoupodlazni domek v rade 6 domu s orientaci Sever - Jih , o celkové rozloze 150m2, se 2 parkovacími místy a predzahradkou, zahradou o rozloze 100m2.

Cele prizemi je vydlazdeno nadstandartni dlazbou 30x60, a je podlahove vytapeno, je rozdeleno na open space obyvaciho pokoje s kuchyni, koupelnu, a samostatnou chodbu s vychodem na zahradu,

v prvnim patre je polozena kvalitni plovouci podlaha, a je rozdeleno na 3 pokoje, 2 maji spolecnou terasu orientovanou na jih s vyhledem do prirody, koupelnu se sprchovym koutem a bidetem.

Vsechny dverni zarubne jsou na miru zhotovnene ve vysce 2.10m, vsechno koupelnove vybaveni je nadstandartni, moderni a zavesne. Dum ma dovjta plastova okna.

Zahrada je orientovana na jih, ma 25m2 dlazdene terasy, plechovy zahradni domek, souvisly travni porost. Zahrada sousedi s chranenou krajinnou oblasti Bobrava a má samostatnou branku takže je to idealni a pohodlné reseni pro prochazkare, pejskare.

Dum je zateplen a orientovan tak, ze provozni naklady jsou nizke.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228389
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.