Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyKopřivnická, Praha - Letňany

Kopřivnická, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč


Pronájem bytu 3+1 s lodžií, 72 m2 v osobním vlastnictví, Praha 9 – Letňany, Kopřivnická, od přímého majitele. Byt v 5. podlaží 7podlažního domu s výtahem je orientován sever-jih a je po částečné rekonstrukci, dům z roku 1989 je po kompletní rekonstrukci z roku 2011.

Vhodné pro 2 – 4 spolubydlící nebo rodinu s dětmi. Konečná cena je 14.000 Kč měsíčně vč. poplatků a UPC – TV a broadband internet. Byt je částečně zařízený (kuchyň a obývací pokoj). Možnost ihned k nastěhování.

Byt je umístěn v klidové zóně na Staré návsi. Okna vedou do rozlehlého zrenovovaného parku s dětským hřištěm a jezírkem. V okolí zástavba rodinných domů, výhled na Říp, Ještěd a České Středohoří. V Letňanech je výborná možnost sportovního vyžití: plavecký bazén, zimní stadión, krytá hala na badminton, nový přírodní park pro kolečkové brusle, golf. Skiareál Ještěd 1 hodina jízdy.

V blízkosti největší nákupní centrum v ČR s multikinem. Dobrá dopravní dostupnost – 5 minut metro C, 5 minut Pražský okruh a magistrála. Parkování před hlavním vchodem.

REALITNÍ KANCELÁŘE NEVOLAT!!!

Tel.: 731 741 986

FOR RENT: apartment 3 +1 with a balcony, 72 m2, in private ownership, Prague 9 - Letňany, Kopřivnická street, directly from the owner. Apartment is situated in the 5th floor of a 7storey building with elevator. The apartment is oriented north-south and is after a partial reconstruction. The building of 1989 is after a complete renovation in 2011.

Suitable for 2-4 roommates or a family with children. The final price is 14,000 CZK per month incl. fees, cable TV and broadband internet. The apartment is partly furnished (kitchen and living room). Possibility to move immediately.

The apartment is located in a quiet part of Letňany called Stará Náves (The Old Common). Windows lead to a large renovated park with a playground and a small pond. The building is surrounded with familyhouses. Nice views of the Ještěd Massive, the Czech Central Mountains and ancient mysterious hill Říp. Letňany has an excellent range of sporting activities: swimming pool, ice rink, indoor badminton hall, a new park for roller skates, golf park. Ještěd Ski Resort is only one hour of driving away.

Nearby is the biggest shopping center in the Czech Republic with a multiple cinema. Good transport links - 5 minutes subway C, 5 minutes Prague ring road and expressway. Parking at the main entrance.

I WILL NOT ANSWER ANY ESTATE AGENTS !!!

Tel.: +420 731 741 986

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228807
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.