Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 75 m² bez realitkyRybářská, Nespeky - Nespeky, Středočeský kraj

Rybářská, Nespeky - Nespeky, Středočeský kraj
Cena2 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 075 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodám dřevostavbu s virtuální rekonstrukcí, vhodnou i trvalému bydlení, která v současnosti již probíhá. Zájemce se může vnést do rekonstrukce své invence a nápady tak aby se mu v novém dobře bydlelo. Objekt stojí v rezidenční části obce Nespeky na klidném místě uprostřed zeleně.(žádný nový satelit) K řece cca 200m. 3+kk + garáž, krb, na pozemku vlastní studna a septik. Obec plánuje kanalizaci. 230/380V, topení krb (akumulační, je schopen vytopit celý objekt) pro podporu topení přímotop s dálkovým ovládáním pomocí sms nebo chytrých telefonů.

V obci: školka, 2x restaurace, PID. Kafland Benešov 12 Km, Tesco Čerčany 5 Km, 20 km po staré Benešovské z Jesenice.

samotná rekonstrukce obsahuje: rozebrání dřevostavby do konstrukčních prvků, chemické ošetření, zateplení minerální vatou, parotěs, OSB a finální sádrokarton. Nová plastová okna. Nové podlahy. Části objektu kde bude umístěno sociální zázemí z Itongu, nové rozvody a obklady.

dále venkovní zateplení fasádním polyesterem a nová střešní krytina vč. okapů.

Objekt prodávám, protože se mi změnila životní situace a již ho nemám čas využívat, jako majitel stavební společnosti mohu dát na veškeré úpravy záruku kvalitní práce a zároveň bych rád našel nového zájemce, kterému bych mohl objekt doladit k jeho vizím a potřebám. Např volbu dekoru a podobně. Případné změny v rekonstrukci možno dle dohody, cena k jednání 2 000 000,- Kč. Možno zajistit Hypo u České spořitelny. Jen vážní zájemci ne realitní kanceláře!!! Právní servis spojený s převodem nemovitosti mohu zajistit u renovované advokátní kanceláře bez nutnosti platit provizi RK. Fotografie do e-mailu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228906
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
Plocha75
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.