Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyBrichtova, Praha - Hlubočepy

Brichtova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný světlý byt 2+1 v Osobním Vlastnictví, 45 m2 v rekonstruovaném domě v Praze 5 na Barrandově. Jedná se o byt ve 2.patře pětipatrového domu s výtahem. Orientace bytu je na jihozápad. V domě je nový výtah a má zrekonstruované společné prostory a sklepní část. V bytě jsou plastová okna a žaluzie, nová elektroinstalce, nové interiérové dveře, linoleum v imitaci plovoucí podlahy, štukové omítky, nová kuchyň a zděné jádro s novou koupelnou a luxusním sprchovým koutem. Byt bude zařízen kuchyňským stolem, židlemi, ledničkou, pračkou, sporákem se sklokeramickou deskou, domacím kinem, konferenčním stolkem, počítačovým stolkem a postelí s novou matrací. Do bytu je přivedeno připojení pro internet a kabelovou televizi. K bytu náleží sklepní kóje. Tramvajová zastávka Chaplinovo náměstí je 3 minuty chůze od domu. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost (zdravotní zařízení, lékárna, školy, školky, pošta, banky, restaurace, Billa, Albert a nákupní centrum Kamera) a zároveň nádherná příroda v podobě Prokopského údolí. Možnost parkování před domem. Vhodné pro jednotlivce nebo pár. Nájem 11.000,- plus zúčtovatelné poplatky 4.000,- Kauce 25.000,- Platba za následující měsíc vždy do 7. dne stávajícího měsíce. Byt je k nastěhování od 1.2.2013 nebo dle dohody. Prosím realitní makléře a realitní kanceláře, aby nereagovali na tento inzerát.

I offer for rent a newly renovated bright apartment 2 +1 in the Personal Property, 45 m2 in renovated building in Prague 5, Barrandov. This is a 2nd floor apartment in a five storeyed building with lift. The flat is on the southwest. The building has a new elevator and has renovated common areas and basement area. The apartment windows and blinds, new interior doors, linoleum, stucco, new kitchen and brick core with a new bathroom and luxury shower. The apartment will be furnished with kitchen table, chairs, refrigerator, washing machine, cooker with ceramic hob, home cinema, coffee table, computer table and bed with new mattress. The apartment is supplied connection for internet and cable television. The apartment has a cellar. Chaplinovo Square tram stop is 3 minutes walk from the house. Near all amenities (medical equipment, pharmacy, school, kindergarten, post office, bank, restaurant, Bill, Albert and shopping center camera), while splendid nature in the form of the Prokop Valley. Parking in front. Suitable for individual or couple. Rent 11,000 - plus billable charges 4,000 - Deposit 25,000 - Payment for each subsequent month until 7th day of the current month. The apartment is ready to move from February 1, 2013 or by agreement. Please realtors and real estate agencies, not to respond to this advertisement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229398
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.