Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 240 m² bez realitkySluneční, Čáslav - Čáslav, Středočeský kraj

Sluneční, Čáslav - Čáslav, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám, novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk/2G s užitnou plochou 240m2 na pozemku o velikosti 1.096 m2 se zastavěnou plochou 200m2 v rezidenční části Čáslavi. Jedná se o nemovitost, která svojí kvalitou a to jak použitými materiály, provedením, dispozičním řešením, tak i začleněním, splňuje vysoký uživatelský komfort. V domě jsou použity převážně přírodní materiály. Z masivu a skla jsou obložkové dveře Sapeli a prostorné schodiště. Podlahovou krytinu tvoří převážně velmi kvalitní koberce a dlažba. Dominantou obytné části je krb, který dotváří útulný prostor což nabízí majitelům příjemné a ekonomicky nenáročné vytápění. Hlavní obytný prostor je situovaný do tiché zadní části s přímým propojením na krytou terasu, nad obývacím pokojem a jídelnou je vynechaná stropní konstrukce, což prosvětlením společně se střešními a francouzkými okny, (plastové trojsklo, bambusové žaluzie), umocňuje dojem otevřeného velkoprostoru. Dva dětské pokoje společně s koupelnou, tvoří samostatnou část dispozice. Voda je zde městská, tak i vlastní studna, pro kterou je v technické části domu velká domácí vodárna. Komfort rodičovské ložnice zvyšuje samostatná koupelna (hlavová sprcha Hansgrohe). Obytná část podkroví, je zatím užívána jako pracovna a dětský kout.

Vzhledem k umístění domu je překrásný výhled na celý pozemek, hlavně z obývacího pokoje, který navazuje na velice prostornou venkovní terasu. Vytápění v domě je zajištěno pomocí teplovodního plynového kotle a radiátorů, v obývacím pokoji jsou pro větší tepelný komfort v podlahách umístěny konverktory. Dům je postaven z Ytongu tl.50 cm, který splňuje ty nejlepší parametry na trhu. Na střechu byla použita velmi kvalitní taška Bramac. Další předností domu je dvojgaráž a technická místnost přístupná z kryté terasy, vhodné na skladování zahradního nábytku a techniky. Provozní náklady tohoto prostorného a velice vzdušného domu činí 3.000,- Kč za měsíc. Nemovitost je možno financovat pomocí hypotéky, kterou Vám rádi vyřídíme.

Odkaz na více fotek http://slunecni1912.rajce.idnes.cz/slunecni

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu229561
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha240
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.