Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyBoettingerova, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Boettingerova, Brno - Židenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 600 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme pronájem pěkného bytu 2+1 + balkón (byt tvoří samostatné patro rodinného domu) v klidné lokalitě v Brně-Juliánově.

Byt o rozloze 52m2 je v přízemí, z předsíně jsou samostatné vstupy do pokoje, koupelny a kuchyně, za kterou je umístěn druhý pokoj. Dům i byt jsou po celkové rekonstrukci v roce 2006. Jedná se o hezký a světlý byt, který je částečně vybaven nábytkem (kuchyňskou linkou se spotřebiči, lednicí, pračkou a MV troubou, kuchyňským stolem a židlemi, skříněmi atd.) Po dohodě lze nábytek vystěhovat nebo naopak byt dovybavit.

Je zaveden internet (Wi-Fi) a kabelová TV, v bytě jsou nová dřevěná okna se žaluziemi, podlahy parkety, PVC a keramická dlažba. Vlastní plynové topení, ohřev vody průtokovým ohřívačem, samostatné měřiče energií. K bytu patří možnost využívat sklep a zahradu (150m2), do které směřují i okna z kuchyně a jednoho pokoje. Parkování před domem, v místě je výborná občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, zdravotní středisko, pošta, obchody, letní koupaliště, lesopark) i velmi dobrá dopravní dostupnost do centra. Nájemné 8 600

(internet + TV v ceně nájmu), vyúčtovatelné zálohy na energie 3 000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu232893
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.