Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyKrakovská, Praha - Nové Město

Krakovská, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


PROSÍM RK VUBEC NEVOLAT! DĚKUJI

Pronájem krásného prostorného bytu 2+1 o celkové ploše 70m2 s okny do klidného dvora a možnosti parkovaní. Nachází se v prvním patře cihlového domu v atraktivní lokalitě Praha 1 - Nové Město v pěším dosahu centra a výbornou dopravní dostupnosti. Ve vybavení bytu je nova kuchyňská linka, patro na spaní, sprchový kout, WC. Jádro bytu je zděné, topení je plynové, na podlahách plovoucí podlahy, obnovené parkety a dlažba, nova plastová okna, vysoké stropy a krásné interiérové původní dveře. Veškerá občanská vybavenost, sportovní aktivity (bazén, fitness, tenis). Volný po dohodě.

Apartment to rent:

windows located to the southern quiet yard with a possibility of parking right in the centre of Prague. Apartment is situated on the first floor of a brick house in the attractive location of Prague 1 - New Town within a walkable distance to the all-around city transportation nearby the Wenceslas Square.

It is fully furbished with a new kitchen, reconstructed bathroom and shower room, gas heating, floating floors, refurbished parquet floors, new plastic windows, 4 meter high ceilings and ancient renovated interior doors. All around municipal and sport facilities (swimming pool, gym, tennis courts)

Availability upon agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233277
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.