Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 127 m² bez realitkySportovců, Braškov - Braškov, Středočeský kraj

Sportovců, Braškov - Braškov, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Poloha

Obec Braškov leží 3 km od Kladna u rychlostní silnice R6 Praha - Karlovy Vary. Jízda autem na okraj Prahy trvá 10 minut. Autobusové spojení s Prahou je vynikající (autobusy na Hračanskou a Zličín). V obci jsou dva obchody s potravinami a tři restaurace. Domek se nachází v klidné části obce - část Valdek. Zahrada je položena na svahu s JV expozicí a hraničí s lesem, do něhož vede zadní branka.

Dům

Jedná se o patrový zděný rodinný domek ze šedesátých let. Většina užitné plochy - prostorná kuchyně se spíží, dva pokoje, velká koupelna, wc a komora - se nachází v přízemí, v patře je velký pokoj s předpokojem a dvě půdy (22,5 m2 a 19,8 m2). Užitná plocha celkem činí 127 m2, obytná plocha 79 m2. Výhodou je prostorný sklep o třech místnostech (36,6 m2) - kotelna, sklep na ovoce se studnou a domácí vodárnou a bývalá uhelna (lze využít např. jako dílnu). Kromě toho je součástí nemovitosti zděný zahradní domek (26 m2) o dvou místnostech se zavedenou elektřinou, s komínem a s truhlářským ponkem.

Zahrada

Výměra zahrady je 740 m2. Je ve svahu, který je terasovitě rozdělen na tři rovné části. Většina zahrady je za domem, před ním je předzahrádka, na níž se v současné době nachází zahradní jezírko těsně před dokončením (zbývá jen položit fólii a osázet rostlinstvem).

Vybavení a technické zázemí

Dům má ústřední topení s plynovým kotlem, kromě toho jsou v kuchyni krbová kamna a malá kamínka v koupelně, takže lze přitápět dřevem a šetřit náklady. Další z řady výhod je vlastní studna o hloubce 5m s velmi silným pramenem (dostatek vody i v nejsušších létech), která je navíc přímo ve sklepě a je napojena na domácí vodárnu. Vodovod je řešen tak, že voda z obecního vodovodního řadu je vedena pouze do kuchyně do studené části baterie. Teplá voda v kuchyni a veškerá voda v koupelně, na záchodě i na zahradě je čerpána ze studny, což vede k výrazné úspoře na vodném. Nicméně je možno otočením několika kohoutků přepnout celý dům jak jen na obecní vodovod, tak jen na studnu. Voda i odpad jsou zavedeny i do patra. Teplá voda je ohřívána elektrickým bojlerem na noční proud, umístěným v koupelně. Odpady jsou napojeny na kanalizaci. Dům má telefonní přípojku a bezdrátové internetové připojení (přičemž vysílač poskytovatele se nachází hned na sousedním domě, tudíž signál je vždy perfektní).

Stav

Dům byl postaven v šedesátých létech svépomocí. Hlavní, nedocenitelnou předností domu je fakt, že původní majitel byl jak vyučený zedník, tak stavební inženýr, a dům si sám navrhl i postavil. Byl pověstný pečlivostí a až přehnanou důkladností, takže nic není ošizeno, spíše naopak (široké zdi, betonová podlaha na půdě, sklep připomínající atomový kryt...).

Ve dvou místnostech jsou nové podlahy (dlaždice), v kuchyni nové obklady a pult s dřezem. Nový je i WC. Ve dvou pokojích jdou původní podlahy z dřevěných vlisů v perfektním stavu (byly vždy zcela kryty kobercem). Okna jsou původní, avšak dobře těsnící, část z nich nově natřená. Nutná bude oprava komína za účelem revize a výhldeově rekonstrukce topení a vybavení koupelny (nová vana, umyvadlo). Objekt je nicméně bez problémů ihned obyvatelný, vše je plně funkční.

Více - viz:

http://www.petrmajor.cz/domy/index.html

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233818
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha127
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.